5 karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Mindenki szeret olyan ajándékokat venni párjának, amit sokszor tud viselni, maradandó és természetesen az ára is megfelelő. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan férfi kiegészítőt, aminek biztosan örülni fog a párod és hasznát fogja venni a mindennapokban.

KaróraA legtöbb férfi szeret karórát viselni, hiszen azon kívül, hogy mutatja az időt remek kiegészítő a mindennapokban. Óravásárlásnál fontos figyelembe venni, hogy elegáns órát szeretnénk ajándékozni, amit kizárólag különleges alkalmakkor tud viselni a párunk vagy inkább egy sportosabb, hétköznapibb darabot, amit akár minden nap fel tud venni. Az öltözködési stílust és a mindennapos szokásokat feltétlen figyelembe kell venni az óravásárláskor, hiszen nem mindegy, hogy milyen igénybevételeknek lesz kitéve a választott darab. A Trendhimnél minden árkategóriájú órát megtalálunk és minden darabra két év garanciát biztosítanak. A termékeket körülbelül 1-5 munkanap alatt, ingyenes ki szállítják ártól és mérettől függetlenül.

DíszzsebkendőAz elmúlt években újra divatba jött a díszzsebkendők viselete, hiszen kivállóan feldob egy öltönyt vagy egy zakót egyaránt. A kiegészítő választásánál fontos figyelembe venni, a párunk nyakkendőjének anyagát és mintáját, hiszen fontos, hogy a két darab összhangban legyen. Egy ilyen kiegészítő nagyszerűen illik a hétköznapokra, hiszen viselésével színt viszünk az öltözetünkbe és szinte nincs semmilyen szabály, hogy mihez hordhatjuk.

CsokornyakkendőTermészetesen attól is függ, hogy párunk milyen stílust képvisel, azonban egy csokornyakkendő minden alkalomkor remek kiegészítő tud lenni. Ha partnerünk szereti a klasszikus, de elegáns kiegészítőket egy ilyen darabnak biztosan örülni fog, hiszen nemcsak karácsonykor, de akár egy nyári kerti partiban is megfelelő kiegészítő tud lenni.

A dán werbshopban rengeteg fajta csokornyakkendő közül tudunk válogatni, hiszen a selyemből készült darabon keresztül a bőr termékig minden fajta megtalálható.

SzakállolajHa párodnak van szakálla és egy különleges darabbal szeretnéd megajándékozni, akkor a legjobb meglepetés egy jó minőségű szakállolaj.

Ez az olaj kifejezetten szakállra kifejlesztett termék, amivel rendszeres használat esetén egészségesen, fényesen és ápoltan tarthatja szakállát.

A férfias aromájú illóolajoknak köszönhetően szakálla nem csak ápolt lesz, de finom illatú is. 24 különböző termék közül válogathatunk, azonban mindegyik darab kizárólag természetes olajokat tartalmaz, ennek köszönhetően a szakáll nem csak jó illatú lesz, de még az esetleges viszketés is meg fog szűnni.

Karácsonyi nyakkendőHa a komoly kiegészítőkön kívül egy mókásabb darabbal is meg szeretnéd lepni a párod, akkor válogass a karácsonyi nyakkendők közül. A webshopban rengeteg fajta karácsonyi darab van, amit ha nem is a szent estén, de akár egy lazább, céges karácsonyi partin nyugodtan viselhet. Az alapszínű darabokon kívül rengeteg olyan termék van, amit a webshop tulajdonsai terveztek és gyártattak le.

Minden termékre ingyenes kiszállítást biztosítanak és az órákon kívül minden egyes darabra 356 napos pénvisszafizetési garancia vonatkozik.

Egy remek online áruház, ahol minőségi termékeket vásárolhatunk megfelelő áron.